logo

Kereső


Pincészet kereső

hírlevél


E-mail cím:

Agrármeteorológia


Kedves Olvasó!

Ez a menüpont nem kizárólag, de elsősorban a borászoknak szól. Heti előrejelzésünk igyekszik útmutatást, tanácsot és előrejelzést adni. Nem csupán a várható időjárási adatok úgy, mint várható csapadék mennyisége, hőmérsékletadatok, lesznek itt megtalálhatóak. Széleskörű tájékoztatást szeretnénk nyújtani a lehetséges betegségekről, az ezek elleni védekezés lehetőségeiről és olyan általános információkat szeretnénk adni amik megkönnyíthetik a mindennapi munkát a szőlőben.

Ehhez heti rendszerességgel (csütörtök 12 óra) frissülő előrejelzésünk fog segítséget nyújtani, mely  leírásokkal, fotókkal és táblázatokkal segíti az eligazodást.

Az agrármeteorológiai előrejelzés a Syngenta támogatásával valósul meg.

Bejelentkezés


Név:
Jelszó:
Megjegyzés:

Hírek


2012. április 24.

Idén tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Tolnai Borvidéki Borverseny 2012. május 9-én szerdán 10 órától, a kölesdi Borok Házában. A verseny az eddig hagyományokhoz híven kerül megrendezésre. Az eredményhirdetés pedig május 11-én szintén Kölesden kerül megrendezésre.

tovább

2012. április 18.

A dél-dunántúli környezeti nevelésben és ökoturizmusban érintett szolgáltatókat fogja össze a régió teljes területéről a Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter.

tovább

2012. április 17.

A Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter felmérte és összegyűjtötte a tagjai körében az ökoturizmus és környezeti nevelés szempontjából példás gyakorlati tevékenységet. Az a klaszter célja, hogy a tagjaik által már alkalmazott „jó gyakorlatot” mások is megismerhessék, és tevékenységük során alkalmazzák.

tovább