logo

Kereső


Pincészet kereső

hírlevél


E-mail cím:

Borászbeszélgetések


Kedves Olvasó!

A Tolnai Borvidék mögött is, ahogy minden rendes borvidék mögött, ott vannak az emberek, azok a borászok akik országos és nem egyszer nemzetközi hírűvé teszik ezt a borvidéket. Egy borvidék ugyanis nem csak a borokról szól, hanem legalább annyira az ott dolgozó borászokról is.
Ez a menüpont őket hivatott bemutatni, közelebb hozni. Szeretnénk közérthetően és persze emberközelien bemutatni ezeknek a borászoknak a múltját, jelenét, és jövőjét. Szeretnénk megmutatni honnan indultak, mi a filozófiájuk és, hogy milyen emberek. Az alábbi nevekre kattintva megtalálhatják az ezekkel a borászokkal készült interjúkat, portrékat, melyek korábban a Pécsi Borozó hasábjain is megtalálhatóak voltak.

 

Bejelentkezés


Név:
Jelszó:
Megjegyzés:

Hírek


2012. április 24.

Idén tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Tolnai Borvidéki Borverseny 2012. május 9-én szerdán 10 órától, a kölesdi Borok Házában. A verseny az eddig hagyományokhoz híven kerül megrendezésre. Az eredményhirdetés pedig május 11-én szintén Kölesden kerül megrendezésre.

tovább

2012. április 18.

A dél-dunántúli környezeti nevelésben és ökoturizmusban érintett szolgáltatókat fogja össze a régió teljes területéről a Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter.

tovább

2012. április 17.

A Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter felmérte és összegyűjtötte a tagjai körében az ökoturizmus és környezeti nevelés szempontjából példás gyakorlati tevékenységet. Az a klaszter célja, hogy a tagjaik által már alkalmazott „jó gyakorlatot” mások is megismerhessék, és tevékenységük során alkalmazzák.

tovább