logo

Kereső


Pincészet kereső

hírlevél


E-mail cím:


 

Fedezd fel Tolnát!


A tolnai táj természetes varázsa, látszólag egyszerű, mégis összetett szépsége ma is élő, és hatással van az idelátogató vendégekre. Két nagyobb pincészetet leszámítva kisebb, családi borászatokat találunk itt, a maga nemében különleges györkönyi pincesoron, a bölcskei pincehegyen, a kölesdi pincesoron. Fordítsunk rá kell időt, figyelmet, odaadást, hogy megismerjük az itt működő pincék szerethető borait.

 

Bejelentkezés


Név:
Jelszó:
Megjegyzés:

Hírek


2012. április 24.

Idén tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Tolnai Borvidéki Borverseny 2012. május 9-én szerdán 10 órától, a kölesdi Borok Házában. A verseny az eddig hagyományokhoz híven kerül megrendezésre. Az eredményhirdetés pedig május 11-én szintén Kölesden kerül megrendezésre.

tovább

2012. április 18.

A dél-dunántúli környezeti nevelésben és ökoturizmusban érintett szolgáltatókat fogja össze a régió teljes területéről a Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter.

tovább

2012. április 17.

A Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter felmérte és összegyűjtötte a tagjai körében az ökoturizmus és környezeti nevelés szempontjából példás gyakorlati tevékenységet. Az a klaszter célja, hogy a tagjaik által már alkalmazott „jó gyakorlatot” mások is megismerhessék, és tevékenységük során alkalmazzák.

tovább